Natiunea MMA

Fedor si Aleksander Emelianenko se antreneaza din nou impreuna
13/07/2011

Fedor Emelianenko si fratele sau Aleksander au pus capat, se pare, diferentelor care i-au despartit atata timp si au reinceput antrenamentele comune.

Cei doi au fost surprinsi la o sesiune de pregatire in timpul unui sparring, dupa o lunga perioada in care abia daca au schimbat cateva vorbe.

Amandoi se afla acum in Kislovodsk, in sudul indepartat al Rusie, nu departe de granita cu Turcia si Georgia. Foarte popular in trecut in randul aristocratiei ruse, orasul este una dintre cele mai celebre statiuni balenoclimaterice din acea parte a lumii.

Fedor se pregateste intens pentru confruntarea din 30 iulie impotriva lui Dan Henderson, intr-o gala organizata de promotia americana Strikeforce. Lupta va avea loc intr-una din suburbiile Chicagoului, si este una de importanta capitala pentru rus, care are acum la activ o serie de doua infrangeri consecutive, pentru prima data in cariera sa de mai bine de 10 ani in artele martiale mixte.

Aleksander, urmarit de zvonuri repetate despre posibila sa infectie cu Hepatita C, Statele Unite continua sa nu fie o optiune pentru cariera sa, care se pare ca a intrat intr-un punct mort. El a luptat sporadic de la disparitia PRIDE, dar luptele au fost de nivel scazut, iar uneori sub un set de reguli ciudate. O revenire in top pentru sportivul de 29 de ani pare din ce in ce mai putin probabila.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA