Natiunea MMA

Fedor se va retrage daca pierde lupta cu Dan Henderson din gala Strikeforce de la Chicago
16/06/2011

In aceasta vara, intr-o suburbie a Chicagoului, Dan Henderson si Fedor Emelianenko se vor intalni intr-o confruntare care poate fi decisiva pentru cariera "Ultimului Imparat". Invins in ultimele doua lupte, pentru prima data in cariera sa de mai mult de un deceniu, legendarul luptator rus a inceput sa se gandeasca din ce in ce mai mult la retragere.

Vadim Finklestein, seful de la M-1 Global - compania care il manageriaza pe Fedor - a vorbit si el public pentru prima data despre aceasta posibilitate, intr-un interviu recent.

"Cred ca daca Fedor pierde in fata lui Dan Henderson, se va retrage din MMA. Va fi o decizie a lui, iar noi (M-1 Global) nu vom avea nici un cuvant de spus. Speram sa fie bine. Fedor este foarte motivat, si va fi mai mult decat gata pentru lupta asta. Are un nou obiectiv, si e foarte concentrat sa il indeplineasca."

Fedor a declarat public imediat dupa lupta cu Werdum ca se va retrage, dar intr-un interviu recent pentru SportBox.ru el a clarificat motivele care l-au facut sa revina asupra deciziei si sa accepte lupta cu Henderson.

"Doua greseli la rand nu e o coincidenta. Nu am vrut sa o fac si pe a treia, de aceea am luat in considerare retragerea. Dar apoi am discutat situatia cu antrenorii mei, si cu parintele meu spiritual. Dupa ce am revenit acasa, am fost convins ca nu e inca vremea sa ma retrag. Viata noastra e plina de intersectii, si trebuie sa facem alegerea potrivita. Nu am nici un regret ca am ales sa raman in acest sport si sa continui sa lupt."

"Dan Henderson este un luptator foarte bun, un wrestler puternic si foarte rapid in ducerea luptei la sol. Incepe in picioare, dar apoi ataca asemena unei tornade si isi surprinde adesea adversarii ducandui la sol. Dar au fost si lupte in care a trebuit sa se intrebuinteze serios impotriva unui adversar relativ usor."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA