Natiunea MMA

Fedor nu se retrage; lupta intai in Rusia, si apoi in Japonia in Ajunul Anului Nou
09/08/2011

Fedor Emelianenko (31-4, 1NC) a ales sa nu se retraga din activitate. Urmatorul sau oponent nu a fost determinat inca, dar se pare ca lupta va avea loc in Rusia.

Presedintele si co-fondatorul M-1 Global, Vadim Finklestein a confirmat acest lucru intr-o declaratie de presa.

"Ne-am consultat cu Fedor si s-a decis ca el nu ar trebui sa plece din acest sport intr-un astfel de mod. Prietenii si fostii sai oponenti il sustin pe Fedor in continuarea carierei, iar el a fost de acord" a spus Finklestein.

"Vrem sa organizam o lupta pentru Fedor in Rusia si am inceput sa lucram in directia asta. Daca totul merge cum am planuit, o sa producem o gala in Moscova sau in St Petersburg, candva in toamna, cu Fedor in Main Event."

Oponentul sau nu a fost inca desemnat oficial.

M-1 are mai multe planuri pentru Fedor, conform aceleiasi declartii de presa. "Pe langa gala din Rusia, lucram cu colaboratorii nostri din Japonia sa organizam o gala in Ajunul Anului Nou, unde va participa si Fedor."

Intrebat de 2012, Finklestein s-a aratat optimist. "Daca totul merge bine, in 2012 revenim in SUA. Toate aceste idei sunt in dezvoltare acum, si vrem sa lucram in conformitate cu planul lui."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA