Natiunea MMA

Fedor ar putea cobora la semi-grea pentru o confruntare cu Dan Henderson
09/03/2011

Fedor Emelianenko ar putea sa isi incerce norocul la categoria semi-grea din Strikeforce in acest an.

Surse apropiate rusului au declarat ca el se gandeste la modul foarte serios sa coboare in greuate pana la 93.2kg (205 pounds) si sa il provoace pe nou incoronatul campion al categoriei semi-grele din promotia americana, Dan Henderson.

Posibilitatea acestei lupte i-a fost prezentata "Ultimului Imparat" inainte de acest weekend, cand Henderson a castigat prin TKO lupta si titlul lui Feijao, in cadrul galei din Columbus, Ohio.

Fedor a luptat ultima data in Grand Prixul Categoriei Grele a Strikeforce, pe 9 februarie, cand a fost oprit de doctorul galei sa mai continue lupta cu Antonio "BIgfoot" Silva, datorita unei contuzii severe la ochi.

Aceasta a fost a doua infrangere consecutiva pentru legendarul sportiv rus, dupa ce anul trecut a trebuit sa se recunoasca invins prin submisiei in fata unui alt brazilian, Fabricio Werdum.

Fedor e mic de statura pentru un luptator de categoria grea, si fanii au cerut de mult ca el sa coboare in greutate la o divizie mai potrivita, mai ales de cand a inceput sa lupte in Statele Unite, unde scaderi mari in greutate sunt la ordinea zilei.

Silva a fost cu mult mai mare si mai greu decat Fedor in lupta lor din ianuarie. Din punct de vedere al dimensiunilor, nu este o mare diferenta intre Fedor din seara luptei cu Silva si Dan Henderson cand a castigat titlul de la semi-grea. O lupta intre cei doi ar rezolva o problema destul de stringenta pentru Strikeforce, care nu are acum un oponent viabil pentru nici unul dintre cei doi.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA