Natiunea MMA

Fedor aduce antrenorii din echipa lui Ernesto Hoost sa il pregateasca pentru lupta din februarie
08/01/2011

Dupa ce se pare ca Antonio "Bigfoot" Silva urmeaza sa fie ajutat de Guto Inocente, Vitor Miranda, Fabio Maldonado, Seth Petruzelli si poate chiar Gabriel Gonzaga si Pedro Rizzo in pregatirea probabil celei mai importante lupte din cariera sa, ieri, managementul lui Fedor de la M-1 Global a dezvaluit ca si acesta aduce nume importante in tabara sa de pregatire.

"In cateva zile, Gegard Mousasi si antrenori foarte cunoscuti din echipa legendarului Ernesto Hoost urmeaza sa ajunga in Rusia. Ei se vor intalni cu Fedor si il vor ajuta la antrenament" a declarat Vadim Finkelstein pentru mixfight.ru.

"Scopul principal este diversificarea pregatirii lui Fedor. De multa vreme se pregateste cu aceeasi antrenori si parteneri de sparring. Acum va invata noi tehnici si va lucru cu noi metode de lupta."

"Ii va permite sa lucreze cu cei mai buni reprezentanti ai altor stiluri si sa isi imbunatateasca tehnica. De asemenea, in echipa care il va pregati pe Fedor va fi un luptator de 122 kg, exact aceeasi greutate ca Antonio Silva."

Turneul Categoriei Grele a Strikeforce, in cadrul caruia urmeaza ca Fedor sa lupte cu Antonio Silva, este alcatuit din opt luptatori si urmeaza sa demareze in 12 februarie cu doua dintre luptele din sferturile de finala, Fedor vs Silva si Andrei Arlovski vs Sergei Kharitonov.

Celelalte doua confruntari, Alistair Overeem vs Fabricio Werdum si Josh Barnett vs Brett Rogers nu au inca date stabilite oficial.

www.fightersonlymagazine.co.uk

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA