Natiunea MMA

Fedor Emelianenko vs Fabio Maldonado la Rizin FF pe 17 iunie
19/04/2016Revenirea in activitatea competitionala a Ultimului Imparat nu a fost una de scurta durata. Se pare ca el are de gand sa continue confruntarile, chiar daca o face cu o serie de adversari mai slab cotati, din nevoia de a reveni in forma maxima inainte de a urca din nou catre varful categoriei grele.

Mai multe outleturi media din lumea MMA au confirmat prezenta sa in ringul Rizin Fighting Federation. Chiar daca organizatia japoneza nu a facut public in mod oficial inca acest lucru, o serie de surse aproapiate de lupta dau validitate informatiei. Conform acelorasi surse, confruntarea va avea loc in St Petersburg, Rusia.

Adversarul sau, Fabio Maldonado, este un veteran al circuitului UFC, din care a fost insa concediat anul dupa infrangeri consecutive in fata lui Corey Anderson si Quinton Jackson. La 36 de ani, sportivul brazilian a concurat la categoria semi-grea in UFC, dar a facut o singura data si pasul la grea unde a fost invins in 2014 de Stipe Miocic in doar 35 de secunde.
Fedor are acum la activ un palmares de 35-4, iar prima sa aparitie in lupta dupa pauza de trei ani a fost o victorie prin TKO in prima runda in fata lui Singh Jaideep in chiar gala inaugurala a promotiei Rizin Fighting Federation.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA