Natiunea MMA

Fedor Emelianenko vs Dan Henderson, semnata pentru Strikeforce Chicago din 30 iulie
04/05/2011

Mult discutata posibila lupta dintre Fedor Emelianenko si campionul categoriei semi-grele a Strikeforce, Dan Henderson a fost, se pare, finalizata in cele din urma. Ea va avea loc pe 30 iulie in Chicago, si va fi transmisa live si gratuit de catre canalul Showtime.

Jonathan Snowden, de la SBNation a fost primul care a facut publica informatia aceasta. El a postat pe contul sau de Twitter "Surse apropiate de ambele tabere mi-au confirmat ca lupta Fedor Emelianenko vs Dan Henderson a fost finalizata pentru gala din 30 iulie din Chicago, pe Showtime."

Putin mai tarziu, el a revenit cu mai multe precizari. "Surse apropiate de promotie spun ca lupta Fedor-Henderson va avea loc la greutatea intermediara de 100kg. Va fi promovata ca o confruntare de la categoria grea."

Desi se pare ca aceasta va pune capat mult discutatei scaderi in greutate a lui Fedor, la semi-grea, va fi totusi prima data cand sportivul rus va trebui sa slabeasca inaintea unei lupte. El de obicei urca in cusca undeva in jurul a 105kg, asa ca scaderea nu va fi seminficativa. Dan Henderson are in general in jurul la 100kg, si scade la 93,2kg pentru lupta, asa ca o astfel de decizie s-ar putea sa il favorizeze.

Fight-cardul galei din Chicago incepe sa arata ca unul dintre cele mai interesante puse in scena vre-o data de catre Strikeforce.

-Dan Henderson vs. Fedor Emelianenko
-Muhammed "King Mo" Lawal vs. Roger Gracie
-Evangelista "Cyborg" Santos vs. Tarec Saffiedine
-Rafael "Feijao" Cavalcante vs. Ovince St. Preux
-Ronaldo "Jacare" Souza vs. TBA

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA