Natiunea MMA

Fedor Emelianenko vs. Satoshi Ishii a fost semnat pentru gala de Revelion din Japonia
13/12/2011

Fedor Emelianenko se va confrunta cu fostul medaliat olimpic cu aur la judo Satoshi Ishii īntr-un meci care va avea loc de Revelion si va fi co-promovat de M-1 Global si DREAM īn Saitama, Japonia.

Acesta va fi prima dată cānd Emelianenko luptă īn Japonia, īn ultimii patru ani, de cānd la īnvins pe Hong Man Choi. Această luptă a dus la sosirea sa īn Statele Unite și Affliction īnainte ca īn cele din urmă sa se mute īn Strikeforce.

Emelianenko (32-4, 1 meci nul), l-a īnvins cel mai recent pe Jeff Monson prin decizie unanimă la un eveniment M-1din Sankt-Petersburg, Rusia.

Ishii va avea un dezavantaj sever la capitolul experiență, avānd doar 6 lupte la activ. Are un palmares de 4-1-1, și cel mai recent s-a luptat la un spectacol din Brazilia, unde a luptat cu fostul campion WEC la mijlocie, Paulo Filho, meciul fiind declarat egal. Īn 2008, Ishii capturat o medalie olimpică de aur la judo, categoria peste 100 de kilograme.

Evenimentul de Revelion - intitulat Lupta Pentru Japonia: Genki Desu Ka Omisoko 2011 - va avea loc la Saitama Super Arena din Saitama, Japonia și va fi transmis de HDNet.

Printre alte lupte confirmate oficial se afla si un meci la categoria ușoară īntre Shinya Aoki și Kitaoka Satoru, și un meci la categoria pană intre Tatsuya Kawajiri și Kazuyuki Miyata.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA