Natiunea MMA

Fedor Emelianenko se va pregati cu Vinnie Magalhaes pentru lupta cu Jeff Monson
13/10/2011

Decaderea lui Fedor a fost una brusca si foarte puternica. De la o domnie fara rival in varful categoriei grele si de la pozitia acceptata de marea majoritate a lumii MMA de cel mai bun luptator de MMA din istorie, din care si-a permis sa nu accepte conditiile impuse de UFC, el are acum la activ o serie de trei infrangeri consecutive si sta in balanta intre a se retrage si a lupta cu un sportiv de talia lui Jeff Monson.

Alegerea a fost in cele din urma facuta pentru confruntarea cu Monson, iar acum M-1 Global a inceput campania de promovare a luptei.

"In cele trei lupte pe care le-am pierdut, simteam ca pot sa ies invingator. Dar victoria m-a evitat cumva. Simteam ca pot. Am avut sanse sa castig, dar vointa lui Dumnezeu a fost alta" isi aduce aminte Fedor de acele momente dificile.

Managerul sau, Vadim Finkelstei, a facut publica si strategia lor pentru confruntarea cu Monson. Ea include pregatirea cu probabil cel mai importanta wrestler din lume.

"Fedor va avea o tabara de pregatire foarte buna in Olanda, cu cei mai buni strikeri si wrestleri. Am sa il invit pe Vinnie Magalhaes. El a castigat Campionatul Mondial de Submission Wrestling, si l-a invins in finala pe nimeni altul decat Fabricio Werdum. Asa ca poate fi considerat cel mai bun wrestler din lume."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA