Natiunea MMA

Fedor Emelianenko revine in lupta pe 21 iunie, la Palatul de Gheata din St Petersburg, Rusia
08/04/2012

Se pare ca "Ultimul Imparat" are urmatoarea sa lupta programata.

Directoruld e Operatii al M-1 GLobal, Evgeni Kogan, a anuntat vineri ca Fedor Emelianenko va reveni in ring pe 21 iunie, la Palatul de Gheata din St Peteresburg, Rusia. Tot el a mai precizat ca oponentul sau va fi anuntat la o data ulterioara.

La apusul celebrei sale cariera din MMA, Fedor are acum la activ doua victorii consecutive, care au pus capat neasteptatei serii de trei infrangeri. Considerat multa vreme drept cel mai bun greu din lume, si chiar din istoria MMA-ului, el a fost terminat inainte de limita mai intai de Fabricio Werdum, apoi de Antonio Silva si de Dan Henderson, in lupte sub bannerul organizatiei Strikeforce din America.

A urmat apoi o victorie prin decizia unanima in fata fostului pretendent la tilul UFC, Jeff Monson, si mai apoi un KO reusit in prima runda impotriva olimpicului de aur la judom Satoshi Ishii in gala DREAM din Ajunul Anului Nou.

Ramane de vazut nivel de competenta al viitorului sau adversar.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA