Natiunea MMA

Fedor Emelianenko revine in MMA-ul profesionist
21/09/2015Unul dintre cei mai titrati si cu siguranta cel mai iubit luptator de MMA din istoria acestui sport, "Ultimul Imparat" Fedor Emelianenko, a decis sa revina in activitate.

El va concura pentru prima data in ultimii trei ani intr-o gala pusa in scena in Japonia de o asociere intre organizatia condusa de fostul boss al PRIDE FC, Nobuyuki Sakakihaba si Bellator MMA din America.

Inca nu a fost anuntat un oponent pentru Fedor, dar acesta va fi cu siguranta Main Eventul serii. Detaliile colaborarii lui Emelianenko cu Bellator MMA nu sunt inca foarte clare, si nu se stie daca acesta va continua sa lupte sub bannerul lor si dupa decembrie.

"Sunt un luptator" a spus Fedor in engleza. "Si sunt pregatit. Ne vedem in Ajunul Anului nou pe Spike TV."

Ultima aparitie in lupta a lui a avut loc pe 21 iunie 2012, cand l-a invins prin KO in prima runda pe Pedro Rizzo, intr-o gala subbannerul M-1 Global din Rusia.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA