Natiunea MMA

Fedor Emelianenko nu se gandeste sa revina in cusca de MMA
25/09/2012

Considerat de multa lume drept cel mai bun greu din toate timpurile, Fedor Emelianenko se bucura din plin de relaxarea pe care o aduce retragerea din activitatea competitionala.

Desi multa lume ar dori sa il revand din nou in cusca, planurile sale de viitor nu includ acest lucrul. Intr-un interviu recent pentru o publicatie din Coreea, el a dezvaluit prioritatile din viata sa de acum.

"Continui sa ma antrenez, dar nu pentru o lupta" a spus Ultimul Imparat in interviu.

"De curand am fost in Grecia cu familia, si m-am simtit foarte bine. Retragerea din activitatea competitionala imi prinde foarte bine, si sunt multumit cu viata mea de acum".

Intrebat daca duce dorul emotiilor pe care le simte orice luptator, Fedor nu s-a aratat interesat de acest aspect al vietii sportive.

"Nu, nu mi-e dor de ring. Vreau sa fiu implicat in continuare in sport, si sper sa pot deveni un bun antrenor, care sa pregateasca viitoarea generatie de luptatori."

Cipri Baciu - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA