Natiunea MMA

Fedor Emelianenko lupta la Nationalele de Sambo din Rusia pe 26-27 februarie
24/02/2011

La doua saptamani dupa ce doctorul desemnat de Comisia Atletica a Statului New Jersey sa supravegheze gala Strikeforce a pus capat luptei dintre Fedor Emelianenko si Antonio Silva din cauza ochiului drept umflat si inchis al rusului, fostul numarul unu din ierarhia mondiala a greilor a decis sa participe la Campionatul National de Sambo din Rusia.

Evgeni Kogan, directorul M-1 Global, compania care se ocupa de managementul lui Fedor, a declarat ieri pentru ESPN.com ca "Fedor participa, cu siguranta."

Participarea lui Emelianenko la Nationalele de Sambo, un sistem semi-militar rusesc care seama foarte mult cu MMA-ul, ignora suspendarea de 90 de zile dictata de Comisia Atletica a Statului New Jersey pentru loviturile la cap suferite in timpul luptei cu Silva.

Comisia a mai cerut ca Emelianenko sa nu mai lupte pana nu va merge la doctor pentru un CT Scan a capului si a oaselor faciale.

Gala va avea loc in St Petersburg, Rusoa, pe 26-27 februarie si va avea cinci categorii de greutate. Emelianenko este de patru ori campion mondial la aceasta disciplina.

Sursa - www.ESPN.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA