Natiunea MMA

Fedor Emelianenko lupta cu Jeff Monson pe 12 noiembrie, in Rusia
07/09/2011

"Ultimul Imparat" va incerca sa puna capat unei serii de trei infrangeri consecutive, prima din cariera sa, intr-o lupta programata pe 12 noiembrie 2011 impotriva lui Jeff Monson.

Luptatorul american a fost cel care a facut publica aceasta stire, pe canalul sau de Twitter. "Noiembrie 12 vs Fedor in Rusia M-1 a confirmat" scria acesta cu trei ore in urma.

Emelianenko si Monson urmau sa se intalneasca intr-o gala BodogFIGHT din martie 2007. Negocierile au ajuns atunci intr-un punct mort, iar Matt Lindland a ajuns sa ii ia locul lui "The Snowman" in confruntarea din St Petersburg cu superstarul rus.

Fedor, ultimul campion al categoriei grele din PRIDE, a fost concediat de catre Strikeforce dupa ce a pierdut a treia lupta consecutiva, in fata lui Dan Henderson. Din 2003 pana in 2009, el a fost considerat de intreaga comunitate a artelor martiale mixte drept cel mai bun greu din acest sport.

Jeff Monson e un veteran de 40 de ani al acestei discipline, cu un palmares de 54 de lupte in MMA. In 2006 a luptat de patru ori pentru UFC, fiind invins in ultima sa aparitie de catre Tim Sylvia la UFC 65. Au existat zvonuri ca el ar trebui sa dea piept cu un alt veteran al UFC, Gabriel Gonzaga, in luna noiembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA