Natiunea MMA

Fedor Emelianenko are de gand sa revina in activitatea competitionala
15/07/2015Considerat de multa lume drept cel mai bun greu din istoria artelor martiale mixte, Fedor Emelianenko pare sa regandeasaca decizia de a se retrage din activitatea competitionala.

Intr-un interviu de ieri pentru Union MMA, un site de specialitate din Rusia, "Ultimul Imparat" a  declarat ca ia in considerare o revenire in activitatea competitionala.

"Pentru fiecare atlet e foarte important sa faca ceea ce ii place: sa dea tot ce are mai bun in pregatire, sa lupte bine in competitii si sa apere onoarea tarii sale" a spus Fedor. "Mi-am revenit dupa accidentarile mai vechi. In ultimii trei ani mi-am pastrat o forma fizica buna, dar acest nivel nu e suficient pentru a putea lupta din nou, asa ca recent am reinceput antrenamentele intense.  Am adunat o echipa complexa de antrenori si sportivi care ma vor ajuta in procesul de pregatire. Inca avem multe lucruri de facut pana sa pot reveni in lupta. Dar am reinceput negocierile cu mai multe promotii. Odata ce am ajuns la o intelegere, vom face publice informatiile legate de locul luptei si de adversar."

Din informatiile neconfirmate care circula in cercurile de specialitate, se pare ca in luna martie a acestui an Fedor a refuzat o oferta de 10 milioane $ din partea UFC de a lupta impotriva lui Brock Lesnar. Intre timp acesta din urma a semnat si el cu WWE, ceea ce inseamna ca o posibila confruntare intre cei doi a devenit de acum imposibila.

Ultimul Imparat continua sa trezeasca multa pasiune in inimile tuturor iubitorilor MMA-ului, iar o posibila revenire a lui in lupta, chiar daca nu ar fi impotriva celor mai buni grei ai momentului din UFC, va genera cu siguranta enorm de multa atentie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA