Natiunea MMA

Fedor Emelianenko a intrat in echipa Bellator
21/11/2016  Promotorul american a confirmat oficial ca a semnat un acord cu "The Last Emperor".
  Emelianenko va debuta in Bellator pe 18 februarie, impotriva lui Matt Mitrione.
  Retras in 2012, Emelianenko a revenit in circuitele MMA in ultima zi a anului trecut, cand l-a invins, intr-o gala Rizin, pe Singh Jaideep. Apoi, la mijlocul lunii iunie a acestui an, luptatorul rus, dar nascut in Ucraina, a trecut de Fabio Maldonado, obtinand a 36-a victorie din cele 40 de meciuri sustinute.
  Cu mult inainte de a semna intelegerea cu Bellator, Emelianenko a fost in negocieri avansate cu UFC. Presedintele Ultimate Fighting Championship, Dana White i-a propus lui Emelianenko, in 2009, un meci pentru titlul mondial la categoria grea impotriva lui Brock Lesnar, oferindu-i si o bursa de 2 milioane de dolari, dar totul a picat din cauza unor divergente cu managerul acestuia.
  La randul sau, Mitrione este un veteran al custii. Ajuns la 38 de ani, “Meathead” s-a alaturat celor de la Bellator chiar in acest an, izbutind, intr-o luna, sa castige ambele meciuri disputate in compania lui Carl Seumanutafa si Oli Thompson.
  Mitrione, care are in palmares 11 succese din 16 intalniri, s-a aratat foarte incantat de posibilitatea unei confruntari cu Emelianenko.
  “Sunt onorat si emotionat. Tu esti model pentru orice luptator, indiferent de stilul pe care-l practica. Bine ai venit in Bellator, Fedor! Sa facem show!”, i-a transmis Mitrione viitorului sau adversar.
  Gala Bellator 172 va avea loc pe 18 februarie, la SAP Center din San Jose (California).

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA