Natiunea MMA

Fedor Emelianenko a fost concediat de Strikeforce
05/08/2011

La conferinta de presa tinuta ieri de promotia americana UFC, cu ocazia galei cu numarul 133, Dana White a anuntat ca Fedor Emelianenko a fost concediat de catre sora mai mica, organizatia Strikeforce. Super-starul rus vine dupa o serie de trei infrangeri consecutive, si are un pret foarte ridicat pentru serviciile sale, la care se adauga o echipa de management cu o lunga istorie de probleme cu Zuffa LLC. Aceasta combinatie face plecarea sa mult mai putin surprinzatoare decat recenta despartire de campionul categoriei grele a Strikeforce, Alistair Overeem.

Este insa tot mai aparenta o dizolvare a randurilor sportivilor aflati sub contract cu Strikeforce, si posibila dizolvare prin absorbtie a acesteia in UFC, o data ce contractul cu canalul de televiziune Showtime expira.

De-a lungul timpului, Dana White s-a declarat adeseori un adversar al celor care il considerau pe Fedor drept cel mai bun greu din lume. El i-au acuzat adesea pe acestia ca il "supraestimau" pe sportivul rus.

Evgeni Kogan, reprezentantul Showtime a raspuns la acuzatiile lui White is la concediera lui Emelianenko. " Contractul lui Fedor este cu Showtime. El ramane un luptator al Showtime, pe un canal de televiziune care a fost foarte bun cu Fedor si echipa sa. Strikeforce nu e singura promotie de MMA pe Showtime. Asa ca sunt mai multe optiuni pentru Fedor."

Pare destul de neclara situatia contractuala a lui Fedor. White a declarat ca el "crede" ca intelegerea contractuala era deja expirata, si ei pur si simplu nu i-au reinnoit contractul, in timp ce Ariel Helwani de la MMA Fighting a confirmat din mai multe surse ca sportivul rus mai avea o lupta in actuala intelegere cu Strikeforce/Showtime.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA