Natiunea MMA

Fedor Emelianenko: "Nu am crezut niciodata ca sunt cel mai bun luptator din lume"
14/01/2011

Desi este un nume de legenda in MMA, Fedor Emelianenko ii va lasa pe fani si pe specialisti sa determine cine este cel mai bun luptator de categorie grea din lume dupa incheierea Grand Prixului Categoriei Grele din Strikeforce.

Intrebat daca invingatorul din acest turneu ar trebui clasificat mai sus decat greii din UFC, el a raspuns: "Asta e probabil ceva care trebuie determinat de specialisti si comentatori" intr-o conferinta de presa de promovarea a luptei sale cu Antonio Silva.

Desi marea majoritate a lumii MMA il considera drept cel mai bun greu din lume inaintea infrangerii din fata lui Fabricio Werdum, Fedor nu s-a vazut niciodata mai presus de alti luptatori din aceasta divizie de greutate.

"Nu am crezut niciodata ca sunt cel mai bun luptator din lume" a spus el in acelasi interviu.

Desi vine dupa prima infrangere adevarata din cariera sa, el spune ca nu s-a schimbat aproape nimic in pregatirea sa.

"Nu s-a schimbat nimic pentru mine. Ma antrenez exact cu o faceam si inainte. S-a intamplat ca am facut o eroare in lupta anterioara. Asa ca la antrenament am avut grija sa nu mai fac aceeasi greseala din nou."

Fedor spune ca nu e preocupat de faptul ca viitorii sai adversari ar putea incerca sa il duca la sol si sa il submita decat sa lupte in picioare cu el.

"Daca oamenii cred ca mi-au gasit cea mai mare slabiciune, sa ii lasam sa incerce sa profite de ea."

Ray Hui - www.MMAfighting.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA