Natiunea MMA

Fedor: "Sambo e foarte bun, jiu jitsu nu e nimic special"
26/07/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Poate ca Fedor a pierdut in fata unui practicant de BJJ, Fabricio Werdum, dar nu si-a schimbat deloc opinia despre care arta martiala e mai buna. Fedor, care concureaza in Sambo si in MMA, crede ca victoria a fost a lui Werdum, si nu a jiu jitsu-lui.

"Sambo e foarte bun. Jiu jitsu nu e nimic special. Am depasit mai multi luptatori de BJJ inainte. Am pierdut pentru ce s-a intamplat" a declarat el pentru Gazata.ru. "Infrangerea mea a fost cauzata de greseala mea din ring...Mi-am pierdut capul. Am vrut sa termin lupta cat mai curand posibil."

Fedor nu a pierdut decat odata in toate luptele de dinaintea confruntarii cu Werdum, si chiar si acea infrangere a fost catalogata de multi ca incorecta. Asa ca atunci cand Fabricio l-a submis in 69 de secunde, au fost voci care au sustinut ca lupta a fost aranjata. Fedor neaga vehement aceste acuzatii.

"Cat despre zvonurile ca lupta a fost aranjata....Am fost intrebat despre asta de mai multe ori. Nu as face ceva care e impotriva constiintei mele si nu mi-as trada tara in modul asta. Banii nu conteaza asa de mult pentru mine ca as putea sa mint oamenii. Asa a fost dat, sa pierd in fata lui Werdum. Ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat asa" mai spune el.

Managerul lui Fedor, Vadim Finklestein, a fost si el prezent la interviu si atunci cand Fedor a raspuns la o intrebare ca nu il intereseaza cine ii va fi urmatorul adversar, a intervenit in discutie.

"Directorul Showtime a venit la Moscova pentru a vedea turneul M-1 si pentru a discuta despre viitorul oponent al lui Fedor. Procesul decizional e in miscare. Vrem sa programam o lupta cu Werdum, pentru ca vrem sa ducem lucrurile unde erau inainte" a spus el.

Finklestein a declarat ca ar dori ca revansa sa se desfasoare in Moscova, dar se pare ca sunt sanse putine pentru asta. din cauza diferentei orare intre Rusia si SUA, unde galele Strikeforce sunt transmise de Showtime si uneori de CBS.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA