Natiunea MMA

Facebook transmite primele patru meciuri din preliminariile galei UFC 132
30/06/2011

Sāmbătă, pentru gala UFC 132 din Las Vegas, UFC va transmite din nou lupte preliminare pe pagina sa de Facebook, de data aceasta oferind patru lupte, inclusiv o lupta intre un fost campion și un fost chalenger la titlu.

Meciul la categoria cocoș īntre fostul campion WEC Brian Bowles și nu demult pretendentul la titlu Mizugaki Takeya este cel mai important meci dintre cele transmise pe Facebook din MGM Grand Garden Arena. Dupa cele patru lupte vor urma īncă două lupte preliminare difuzate pe canalul american Spike TV, iar după acestea va īncepe gala propriu-zisa in format pay-per-view.

Aceasta este a 12-a gala consecutiva pentru care UFC transmite lupte gratuit pe Facebook, și al șaselea eveniment consecutiv īn care fiecare lupta de pe card este difuzata īntr-un mod sau altul. Pentru UFC 131 de la īnceputul acestei luni, promoția americana a transmis de asemenea preliminariile pe canalul sau de YouTube.

Pentru a avea acces la lupte, telespectatorii trebuie să dea "Īmi place/Like" paginii UFC pe Facebook. Pagina lor are mai mult de 5,8 milioane de fani.

UFC 132 are ca main event lupta la categoria cocos īntre campionul Dominick Cruz şi chalengerul Urijah Faber, fostul dominant al diviziei pană. Pe card se mai afla un meci la categoria mijlocie intre Wanderlei Silva, care revine după o pauza de 16 luni, si Chris Leben. In alt meci, cariera lui Tito Ortiz depinde probabil de prestația lui īmpotriva lui Ryan Bader.

Transmisia pe Facebook este programata sa īnceapă la 1:15 īn noaptea dintre Sāmbătă si Duminica.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA