Natiunea MMA

Fabricio Werdum va avea nevoie de o operatie;viitorul adversar al lui Fedor, incert
16/07/2010

www.mmafix.com

Cand Fabricio Werdum l-a invins pe Fedor Emelianenko pe 26 iunie, fundatia categoriei grele din acest sport s-a zguduit cum nu a facuto niciodata. Nu a fost doar o surpriza pentru toata lumea, dar a ridicat o sumedenie de intrebari despre viitorul lui Fedor.

Desigur, nu a durat mult timp pana cand atat managementul lui Fedor (M-1) si chiar Werdum, sa vorbeasca despre revansa imediata dintre cei doi. Presedintele Strikedorce, Scott Coker, nu a parut foarte interesat de aceasta ideea imediat, si spre surprinderea si nemultumirea multora a adus in discutie o posibila lupta Fedor vs Alistair Overeem.

Werdum a declarat recent pentru Super Lutas, un site de specialitate brazilian, ca urmeaza sa fac o operatie la cot pe care a tot amanato de ceva vreme, care va necesita o perioada de recuperare mai indelungata.

"S-ar putea sa revin numai anul viitor" a spus in acest interviu Fabricio.

Evgeni Kogani, unul dintre directorii M-1 Global, a declarat pentru BloodyElbow.com ca "Werdum trebuie sa faca ce trebuie sa faca. Revansa va fi acolo, inainte sau dupa operatie chirurgicala. Asta e ce vor fanii, si in cele din urma asta vom face."

Intrebat despre o posibila lupta intre Fedor si Alistair, Kogani a spus ca vor trebui sa discute cu partenerii lor (Strikeforce) despre aceasta posibilitate.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA