Natiunea MMA

Fabricio Werdum se opereaza la cot; spera sa poata reveni la inceputul lui 2011
27/08/2010

Loretta Hunt - www.sherdog.com

Regele surprizelor din lumea MMA, Fabricio Werdum, a fost supus cu succes unei interventii chirurgicale artroscopice la cotul stang pe 18 august in Los Angeles, si spera sa poata reveni in lupa la inceputul lui 2011.

Operatia, efectuata de Dr Neal Elattrache de la Kerlan-Jobe Orthopaedic Clinic, a constat in eliminarea a nu mai putin de 27 fragmente osoase din cotul luptatorului.

Managerul lui Fabricio Werdum, Richard Wilner, a declarat ca brazilianul e programat sa revina in cusca Strikeforce in prima jumatate a lui 2011.

La 33 de ani, brazilianul ar putea sa il intalneasca pe campionul Alistair Overeem, iar o revansa cu Emelianenko se profileaza la orizont.

"Cotul meu e in regula acum si sunt la terapie fizica acum" a declarat el pentru Sherdog. "Vreau sa ma asigur ca revin in lupta refacut 100%."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA