Natiunea MMA

Fabricio Werdum: "Strikeforce vrea neaparat sa lupt cu Alistair Overeem"
27/11/2010

www.mmamania.com

Se pare ca apele nu s-au linistit deloc in categoria grea a Strikeforce, dupa ce Fabricio Werdum l-a invins atat de surprinzator pe Fedor Emelianenko, in luna iunie. "Vai Cavalo" a trebuit sa stea pe margine inca de atunci, din cauza unei operatii chirurgicale pe care a suferito la cot.

Emelianenko, pe de alta parte, nu va urca din nou in ring pana undeva in 2011, iar Alistair Overeem a declarat recent ca in acest moment, atentia sa este indreptata spre K-1 si nu va reveni in Strikeforce pana in primavara anului viitor.

Cu toate astea, daca e sa urmarim declaratiile lui Werdum, oficialii Strikeforce au un plan foarte concret despre ce vor sa faca in aceasta categorie de greutate.

"L-am invins pe Fedor in ultima mea lupta" a spus Fabricio intr-un interviu pentru Graciemag. "Dupa aceea, am primit mult mai multa recunoastere pentru meritele mele. Strikeforce vrea neaparat sa lupt cu Alistair Overeem. Am sa lupt cu el, dar simt ca acum am sa fiu mai apreciat, asa e in MMA acum. Mai vor si o revansa cu Fedor. Daca Fedor mi-a dat o sansa deja, de ce sa nu imi mai dea una?Cred ca e corect asa. Daca ne platesc, nu am nici o problema cu asta."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA