Natiunea MMA

Fabricio Werdum: "M-am uitat la lupta cu Fedor de 1000 de ori"
10/02/2011

A fost cea mai importanta lupta din cariera sa de artist martial mixt, asa ca nu e de mirare sa aflam ca Fabricio Werdum a petrecut multe nopti si zile re-traind cele 60 de secunde petrecute in ring cu Fedor Emelianenko.

La conferinta de presa de promovare a galei Strikeforce din aceasta sambata, care marcheaza inceputul Grand Prixului Categoriei Grele a Strikeforce, Werdum a adus zambetele pe fetele celor prezenti cand a raspuns la o intrebare legata de cat de des s-a uitat la inregistrarea acelei lupte.

"Fara gluma, probabil m-am uitat la lupta cu Fedor de 1000 de ori. Fara gluma. Ma uit la ea tot timpul acasa la mine. Ma uit la ea pe internt. Imi place. E bine pentru mine. Nu glumesc. Pe bune, 1000 de ori, poate mai mult."

Victoria sa a pus capat unei serii fulminante de victorii a legendarului luptator rus, care s-a intins pe nu mai putin de noua ani si jumatate.

De atunci, Werdum a suferit o operatie la cot si s-a bucurat de laurii victoriei, dar acum trece la urmatoarea faza a carierei sale si incearca sa profite de momentumul favorabil. El il va intalni pe Alistair Overeem in a doua gala a primei runde din Grand Prix, undeva in luna aprilie. Va fi o revansa a luptei din 2006, cand Werdum a castigat prin submisiei in fata olandezului.

In ciuda victoriei din fata lui Fedor de anul trecut si a rezultatului favorabil din trecut impotriva lui Overeem, Fabricio nu se considera cel mai bun dintre cei opt luptatori ai Grand Prixului.

"Nu eu sunt favoritul" spune el. "Mie imi place doar sa lupt. Tocmai am terminat un antrenament. Este foarte important pentru mine, antrenamentul pentru prima mea lupta. Antrenamentul este foarte importnat. Sunt intr-o conditie foarte buna, atat corpul meu cat si mintea mea. Lupta la 100% fara probleme."

Sursa: www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA