Natiunea MMA

Fabricio Werdum īl īntālnește pe Roy Nelson la revenirea sa īn UFC
15/12/2011


Fabricio Werdum                 vs                   Roy Nelson        

Un meci la categoria grea īntre Roy Nelson (16-6 MMA, 3-2 UFC) și Fabricio Werdum (14-5-1 MMA, 2-2 UFC) a fost stabilit pentru gala UFC 143, care va avea loc īn februarie.

Werdum va sari de la Strikeforce la UFC, unde a mai luptat īn 2007 si 2008.

UFC 143 are loc pe 4 februarie, la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas. Cardul principal este difuzat pe pay-per-view, iar Nelson vs Werdum este de așteptat să facă parte din transmisie.

Nelson, care a cāștigat "Ultimate Fighter 10," a reușit sa īși păstreze jobul īn UFC cu un TKO īn runda a treia administrat lui Mirko "Cro Cop" Filipovic la UFC 137 īn octombrie. Īnainte de victoria atāt de necesară, el a suferit īnfrāngeri la decizie cu Junior Dos Santos și Frank Mir.

Werdum a cāștigat primele trei lupte după ce a părăsit UFC pentru Strikeforce īn 2008. Primele doua au fost īmpotriva lui Mike Kyle și Antonio Silva, iar īn următorul sau meci el a cāștigat premiul pentru Submisia Anului 2010 cu armbar-ul/triunghi īn care la prins pe Fedor Emelianenko īn doar 69 de secunde. Aceasta performantă a īntrerupt seria legendara de 27 de victorii a lui Emelianenko.

Cu toate acestea, īn cadrul rundei de deschidere a Grand Prix-ului Strikeforce la Categoria Grea de la īnceputul acestui an, Werdum a suferit o īnfrāngere prin decizie unanima īn fata lui Alistair Overeem.

In prezent, cardul UFC 143 arata īn felul următor:

Carlos Condit vs Nick Diaz (pentru Titlu Interimar la Semimijlocie)
Josh Koscheck vs Mike Pierce
Roy Nelson vs Fabricio Werdum
Renan Barao vs Scott Jorgensen
Erik Koch vs Dustin Poirier
Alex Caceres vs Edwin Figueroa
Jorge Lopez vs Amir Sadollah
Rafael Natal vs Michael Kuiper

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA