Natiunea MMA

FIGHT CODE - Turneul Dragonilor: Xu Yan ii ia locul lui Dzhabar Askerov
07/09/2011

Xu Yan a fost desemnat oficial drept inlocuitorul lui Dzhabar Askerov in cadrul Turneului Dragonilor, desfasurat sub bannerul Fight Code. Luptatorul chinez va urca in ring impotriva adversarului programat pentru Dzhabar, francezul Abdallah Mabel in cadrul sferturilor de finala ale acestui turneu.

Askerov a fost eliminat recent din Turneu datoriata nerespectarii unei clauze ce prevedea ca sportivii Fight Code sa nu lupte cu cel putin patru saptamani inaintea galei in nici o alta organizatie. El acceptase participarea la Rumble of the Kings din Stockholm, pe 26 noiembrie 2011, o data care intra in conflict cu Finala Turneului Dragonilor, programata la inceputul lunii decembrie.

Au existat discutii cu privire la inlocuitorul lui Askerov, iar numele conationalului nostru, Miodrag Olar, sportiv al Kudokai Atlassib a fost pomenit ca potential candidat. In cele din urma, valoarea superioara a lui Yan si-a spus cuvantul, si omul care i-a invins printre altii pe Yuichiro Nagashima si Baxter Humby a fost desemnat oficial drept inlocuitor al lui Dzhabar, desi el a fost eliminat in prima runda ca urmare a infrangerii suferite in fata lui Sudsakorn Sor Klinmee.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA