Natiunea MMA

Evolutie meritorie a echipei AD UNUM la ADCC ROMANIA CHAMPIONSHIP 2012
20/08/2012

Cu o echipă formată din 4 competitori, īntre care şi un junior, echipa AD UNUM a participat sāmbătă la concursul zonal, pe ţară, al deja cunoscutei promoţii competiţionale ADCC, concurs care a adunat la start peste 90 de competitori din mai mult de 20 de cluburi din ţară şi de peste hotare.

Deşi aflaţi la prima competiţie de anvergură, elevii instructorilor Florin Ionescu şi Cătălin Vlad au trecut rapid peste emoţiile debutului, iar atmosfera bună din cadrul clubului condus de Sensei Ilie Pătru şi eforturile depuse la antrenamente şi-au arătat roadele.

Primul intrat īn concurs, la juniori, a fost Claudiu Pătru care şi-a īnvins rapid adversarul prin submisie, un oponent mai puternic, şi cu 2 ani mai vārstnic. Trebuie menţionat că elevul nostru şi-a făcut īnscrierea īn cadrul categoriei, cu taxa şi cāntarul aferent, iar meciul fără echivoc a contat īn cadrul categoriei juniori, atāta vreme cāt s-au prezentat doi oponenţi. Organizatorii au prezentat meciul ca un superfight de juniori, la final, deoarece probabil nu luaseră īn calcul prezenţa unor competitori īntr-o asemenea categorie.Pānă la urmă, indiferent de păreri pro sau contra pe acest subiect, contează podiumul de final şi medalia de aur obţinută pe merit de Claudiu Pătru.

La categoria -65,9 kg (īncepători) o evoluţie entuziasmantă a avut Teodor Chirică, care īn primul meci a submis un adversar experimentat, cu back-ground īn lupte libere, dar care nu a avut ce face la triunghiul "agăţat" pe cap de elevul nostru.Următorul meci, Teo a cāştigat rapid printr-o kimura atāt de bine setată, īncāt adversarului său i-a cedat māna, care s-a rupt.Vizibil emoţionat de eveniment, Teo a cedat atāt semifinala, cāt şi finala mică. deşi īn opinia multora ar fi cāştigat fără probleme categoria.

La categoria -75,9 kg (īncepători), campionul a fost de la noi, David Tiberiu īnvingānd fără drept de apel īn cele 4 meciuri avute, meciuri dominate de la un capăt la altul, cu dăruire şi īndārjire.O prestaţie agresivă, īn sensul bun al cuvāntului, cu elemente tehnice de excepţie, pentru care merită aplauze!

Ultimul, dar nu cel din urmă a fost Olaru Marian, care după doar trei săptămāni de grappling a luptat admirabil, a reuşit să-şi proiecteze adversarul, să ia puncte, pierzānd doar datorită lipsei de experienţă şi lipsei de antrenamente specifice.

Aşadar, un bilanţ remarcabil, cu 2 medalii de aur, o finală mică, 10 meciuri, 7 victorii (trei prin submisie) şi doar trei īnfrāngeri, pentru 4 participanţi din cadrul clubului, la o primă competiţie de o asemenea importanţă!Şi asta doar după ceva mai mult de două luni de cānd s-a trecut la programul integrat de antrenamente īn Gracie Jiu-Jitsu şi Submission Grappling.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA