Natiunea MMA

European Fighting Championship anunta fight-cardul oficial al galei din 26 mai de la Tirgu Mures
02/05/2012

Promotia ardeleana European Fighting Championship, prin vocea promoterului sau Laurean Mihu, a facut public fight-cardul galei de arte martiale mixte profesioniste care se va desfasura in data de 26 mai, in Sala Polivalenta din Tirgu Mures.

Spectatorii prezenti incepand de la ora 21 in sala, dar si iubitorii MMA-ului din toata tara care vor fi in fata televizoarelor urmarind postul National TV, incepand de la ora 23, vor putea vedea la lucru nu mai putin de 24 sportivi intr-unul dintre cele mai frumoase showuri de acest gen organizat in tara noastra in ultimul timp.

In frumosul oras de pe malul Muresului, EFC va organiza sperturile de finala din cadrul turneelor categoriei -70kg si -93kg, dar si o serie de super-fighturi foarte interesante.

Adrian Stoiti va tine capul de afis, reprezentand tara noastra intr-o confruntare cu ungurul Zathureczcky Zsolt, iar favoritul publicului local, Traian Rus, multiplu campion mondial de kempo si wushu, il va intalni pe un alt sportiv din Ungaria, Laszlo Benko. Tolea Ciuma, unul dintre cei mai cunoscuti practicanti de arte martiale din tara noastra, va lupta si el la Tirgu Mures, impotriva lui Mic Zenobiu, iar George Stanciu, antrenorul principal al Agon BJJ din Bucuresti isi va face si el debutul in MMA impotriva germanului de origine greaca Alexandros Michailidis.

In acest moment, fight-cardul oficial este urmatorul:

93 kg: Victor Bargan vs Sami Antar
           Laszlo Kertesz vs Danny Strizke
           Sandor Okros vs Ignar Storsve
           Breb Sergiu vs Burza Danut
 
Superfight : Mazilu Bogdan vs Chiru Ciprian
                  Marius Ciocirla vs Max Coga
                  Tolea Ciumac vs Mic Zenobiu
                  Stoiti Adrian vs Zathureczcky Zsolt
 
70 kg: George Stanciu vs Alexandros Michailidis
           Vladimir Cerbadji vs Vlad Popovski
           Vlad Nimerenco vs Radu Burcusel
            Rus Traian vs Laszlo Benko

EFC si Natiunea MMA, in colaborare cu brandul de echipamente profesionale de lupta ARMURA, va asteapta, pe 26 mai, la Tirgu Mures, pentru un eveniment de top marca Eurogame MMA Sports, .

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA