Natiunea MMA

Errol Zimmerman vs Nicolaj Falin, pe 28 august in Germania
03/08/2011

Errol Zimmerman si Nicolaj Falin urmeaza sa se intalneasca in Spergau, Germania pe 28 august in cea de-a patra editiei a Meseburgert Fight Night.

Programat initial sa lupte cu Stefan Leko, Falin s-a ales cu un nou adversar dupa ce "Blitz" Leko a fost nevoit sa se retraga in urma problemelor medicale aparute dupa infrangerea in fata lui Catalin Morosanu de luna trecuta, in gala SuperKombat.

Zimmerman vine dupa o lupta anulata in luna iunie, dupa o serie de doua victorii consecutive in acest an, in fata lui Zinedane Hameur si Mourad Buzidi. Pentru el, 2011 pare sa fie un an mult mai bun decat cel anterior, in care a "reusit" trei infrangeri consecutive.

Falin vine dupa o infrangere prin KO in fata lui Mark Miller la United Glory Finals. El are mare nevoie sa revina la victorie, iar o reusita in fata unui nume mare ca Errol ar fi perfecta pentru cariera sa.

Pe acelasi fight-card va aparea si un turneu de patru luptatori cu Alban Ahmeti, Omar Tekin, Fernando Groenhart si Baker Barakat. Tot atunci, iubitorii de kickbox din tara noastra il pot vedea la lucru si pe Corneliu "Coco" Rus, intr-o lupta de la categoria grea.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA