Natiunea MMA

Eroll Zimmerman ii ia locul lui Gokhan Saki in lupta cu Lascenko din 18 iunie, in Rotterdam
03/06/2011

De cateva luni au aparut speculatii ca Gokhan Saki va da piept cu Sergei Lascenko in Main Eventul galei din 18 iunie, in Rotterdam. Asgtazi a aparut insa confirmarea oficiala ca Saki este accidentat, iar locul sau va fi luat de coechipierul sau de la Golden Glory, Errol Zimmerman.

Zimmerman vine dupa o victorie dominanta in fata lui Mourad Bouzidi, pe care l-a pus la podea de doua ori in cele trei reprize, reusind in cele din urma sa obtina decizia unanima a arbitrilor de ring. El va incerca sa duca la trei numarul de victorii consecutive.

Sergei Lascenko a castigat recent SuperKombat World Grand Prix, reusind sa il faca KO pe Dzevad Poturak in finala, dupa ce trecuse initial de Roman Kleibl. El s-a mutat recent la Mike's Gym, unde se pregateste alaturi de Badr Hari si Melvin Manhoef, iar prestatia sa din ring a fost cu mult imbunatatita de acest pas important.

Pe fight-cardul serii va mai aparea un turneu piramidal de 8 oameni. In acest turneu pot fi vazuti la lucru nume importante din kickboxul mondial: Anderson "Braddock" Silva, Wendell Roche sau Nicolaj Falin. Luptele din acest turneu vor fi sub reguli de K-1 cu 3 runde de trei minute. Ca sa castige turneul, un luptator va avea de trecut de trei oponenti.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA