Natiunea MMA

Emelianenko vs Silva si Arlovski vs Barnett, in turneul categoriei grele a Strikeforce din februarie
04/01/2011

Fedor Emelianenko va reveni in cusca Strikeforce pe 12 februarie, intr-o confruntare cu Antonio Silva din cadrul turneului caetgoriei grele, la Izod Center in East Rutherford, New Jersey.

Surse apropiate de cele doua tabere au informat Sherdog duminica seara despre data si locatia acestui eveniment.

O confruntare intre fostii campioni ai categoriei grele din UFC, Andrei Arlovski si Josh Barnett urmeaza se pare sa aiba loc in gala din luna februarie. Ramane de vazut cum va aborda Comisia Atletica a Statului New Jersey problema liceentei lui Josh Barnett, care a testat pozitiv la controlul antidoping de dinaintea luptei cu Fedor in vara lui 2009. Desi ceilalti participanti la turneu nu au putut fi confirmati, este de asteptat ca un al treilea sfert de finala intre Fabricio Werdum si Brett Rogers sa aiba loc in Columbus, Ohio in gala planuita pe 5 martie.

Promotia va mai organiza si doua lupte de rezerva, in cazul in care accidentarile ar putea sa ii impiedice pe unii dintre competitori sa mai continue. Printre potentialii candidati pentru aceste lupte de rezerva se numara Lavar Johnson, Daniel Cormier si Shane del Rosario.

Fedor vine dupa o infrangere care a zguduit lumea MMA in fata lui Fabricio Werdum, in luna iunie, iar ultima aparitiei in cusca a lui Silva s-a terminat cu o victorie dificila in fata lui Mike Kyle, fostul campion al categoriei semi-grele a King of the Cage.

Mike Whitman - www.sherdog.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA