Natiunea MMA

Eduard Irimia Promotion & Fight Club Eurosport organizeaza o noua gala profesionista la Oradea
22/10/2011

Eduard Irimia Promotion, organizatia mama a SuperKombat, in colaboare cu Fight Club, emisiunea de specialitate a canalului de televiziune Eurosport, pun in scena pe data de 17 noiembrie, la Oradea, o gala profesionista de kickbox de mare amploare.

Gazda evenimentului va fi Oradea Shopping City, iar ora de incepere va fi 21.00. Evenimentul va fi transmis in direct si pe Eurosport, pentru toti fanii acestei discipline care nu pot sa ajunga in orasul din nord-vestul Romaniei.

Iubitorii acestui sport ii vor putea vedea atunci la lucru pe cativa dintre cei mai titrati sportivi profesionist ai categoriei grele din acest moment in lume.

Fight Cardul serii, confirmat de promoterul Edi Irimia pentru Natiunea MMA, ii va aduce in fata celor prezenti la Oradea si a telespectatorilor care urmaresc canalul de televiziune Eurosport pe luptatorii unui turneu piramidal de opt grei, cu o confruntare de rezerva. Roman Kleibl, Mourad Bouzidi, Anderson "Braddock" Silva, Daniel Sam (de la Muay Thai Masters Academy din Anglia),Tomasz Sarara (veteran K-1 si Bigger's Better din Polonia), Christian Colombo (veteran Bigger's Better din Danemarca), Sebastian van Thielen (veteran Bigger's Better si SuperKombat din Belgia), Tsotne Rogava (veteran al SportAccord Combat Games 2010 din Ucraina), Jairzinho Rozenstruick ( Team Slamm din Olanda) si Coco Rus ( Golden Glory Romania Ministry of Martial Arts UK) si isi vor disputa prima treapta a podiumului din acea seara.

In plus, in cadrul Main Eventului serii, Hesdy Gerges, detinatorul titlului categoriei grele a It's Showtime, il va intalni pe Rico Verhoeven, unul dintre cei mai buni tineri kickboxeri din Olanda.

Urmariti in continuare Natiunea MMA pentru a afla cat mai multe detalii despre galele SuperKombat si eduard Irimia Promotion.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA