Natiunea MMA

Edson Barboza lupta cu Evan Dunham la UFC 146
21/02/2012

Presedintele UFC, Dana White, a anuntat o lupta foarte interesanta la categoria usoara intre Edson Barboza si Evan Dunham la UFC 146.

Barboza are un palmares perfect in primele sale zece lupte profesioniste, cu sapte dintre victoriile sale reusite prin KO. El a reusit si o victorie de senzatie la UFC 142, cand l-a trimis in lumea viselor pe Terry Etim cu o lovitura de picior din intoarcere.

Dunham a revenit si el la victorie, cu doua reusite consecutive dupa ce antrerior trebuise sa se recunoasca invins in doua ocazii consecutive. Ultima sa reusita a venit in fata lui Nick Lentz, prin TKO.

Gala va avea loc pe 26 mai la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada. Campionul categoriei grele, Junior dos Santos, urmeaza sa isi apere centura in fata lui Alistair Overeem in Main Eventul serii.

In acest moment, luptele cunoscute pentru acest eveniment sunt:

Jason “Mayhem” Miller vs. C.B. Dollaway

Edson Barboza vs. Evan Dunham

Alistair Overeem vs. Junior dos Santos (UFC Heavyweight Champion)

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA