Natiunea MMA

Eddie Bravo spune ca Royler Gracie vrea 50.000$ pentru lupta de revansa de la ADCC
18/05/2011

 

La scurt timp dupa anuntul despre organizarea revansei dintre Royler Gracie si Eddie Bravo, se pare ca aceasta confruntare este deja pusa in pericol.

Saptamana trecuta au aparut stirea despre intalnirea celor doi la editia de anul acesta a campionatului de grappling ADCC, o revansa a luptei din 2003 in care Eddie, creditat cu sansa a doua, l-a invins prin submisiei pe Gracie.

"La cinci zile dupa ce a acceptat revansa, Royler cere acum 50.000$ doar pentru a veni la lupta" a declarat recent Bravo.

"Tocmai am vorbit cu vice-presedintele ADCC Guy Nievens, si el mi-a spus ca Royce a venit cu pretentia asta, plus 25.000$ bonus pentru victorie. Nu am nici o idee de ce vrea asa de multi bani, dupa ce a acceptat revansa."

"ADCC nu vrea sa ii dea atatia bani, asa ca managerul meu a spus ca vrea sa lanseze o colecta de fonduri pentru a il ajuta pe Gracie. Daca numai 5000 de oameni doneaza cate 10$, atunci lupta are loc." l-a ironizat Bravo pe conationalul lui.

Desi ADCC plateste foarte bine, e clar ca nu au de gand sa dea atatia bani, asa ca o lupta pe care fanii o asteapta din intreaga lume s-ar putea sa nu mai aiba loc.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA