Natiunea MMA

Eddie Alvarez isi apara titlul categoriei usoare a Bellator in fata lui Pat Curran pe 2 aprilie
17/02/2011


                Eddie Alvarez            vs               Pat Curran

Eddie Alvarez isi va apara in cele din urma titlul categoriei usoare a Bellator Fighting Championship, iar castigatorul turneului aceleiasi categorii din sezonul trecut, Pat Curran, va primi in cele din urma sansa sa lupte pentru centura lui.

Luptatorii urmeaza sa se intalneasca pe 2 aprilie intr-o gala transmisa live de postul de televiziune MTV2. Surse apropiate de cele doua tabere au confirmat ieri aceasta stire pentru MMA Weekly.

Curran trebuia sa lupte cu Alvarez imediat dupa fulminantul sau parcurs din turneul categoriei usoare de anul trecut, in care a reusit sa treaca printre altii de fostul luptator UFC Roger Huerta. O accidentare l-a fortat sa stea pe margine, unde a asteptat rabdator o sansa de a da piept cu detinatorul titlului.

Desi Curran nu a mai luptat din iunie anul trecut, Alvarez nu a stat degeaba. El a trecut de acelasi Huerta in octombrie 2010, cu un TKO in cea de-a doua runda a confruntarii, si are cum la activ o serie de sase victorii consecutive in care si-a invins adversarii inainte de limita.

Sursa - www.mmaweekly.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA