Natiunea MMA

Ed Herman, sportivul UFC care a tinut un seminar de MMA in Romania, lupta la UFC on Versus in august
09/07/2011

Dupa o revenire cu succes in activitate, in urma accidentarii suferite in trecut, Ed "Short Fuse" Herman, luptatorul UFC care a sustinut anul trecut un seminar de pregatire in tara noastra, merge mai departe in cariera sa din cadrul promotiei americane.

Luptatorul de categorie mijlocie ii va lua locul accidentatului Tom Lawlor in confruntarea cu Kyle Noke din gala UFC on Versus care se va desfasura in luna August, a confirmat ieri origanizatia lui Dana White.

La 30 de ani, Herman a stat aproape doi ani pe margine dupa infrangerea suferita in 2009 in fata lui Aaron Simpson, cand a suferit o accidentare severa la genunchi. Herman a revenit in gala finala a Sezonului 13 al The Ultimate Fighter, cand a reusit sa il faca KO in doar 48 de secunde pe Tim Credeur.

Herman are acum un palmares de 20-7 in ansamblu.

Noke (19-4-1) este inca neinvins in UFC, reusind sa treaca cu bine de toate cele trei lupta pe care le-a avut sub acest banner. Toate trei victoriile au venit inainte de termen.

Nu se cunosc inca detalii despre accidentarea suferita de Lawlor.

UFC Live: Hardy vs Lytle are loc pe 14 august la Bradley Center in Milwaukee.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA