Natiunea MMA

Echipa Romaniei revine acasa cu mai multe medalii de la Campionatul Europea de Jiu Jitsu
30/01/2011

In perioda 27-30 ianuarie a avut loc in Lisabona, Portugalia, Campionatul European De Jiu-Jitsu. Echipa Nationala a Romaniei a avut o prestatie excelenta, reusind sa obtina rezultate notabile, mai ales avand in vedere istoria scurta a "artei suave" (cum mai este supranumit Jiu Jitsu Brazilian) in tara noastra.

Trei medalii de aur, la categoria -64kg centuri albastre master, prin Stefan Serafim de la Behring Jiu Jitsu, la categoria super-grea centuri albastre prin Camil Moldoveanu de al Absoluto Jiu Jitsu si la categoria pana centuri albastre master , prin Remus Ciorbei tot de la Absoluto, stau marturie acestei prestatii.

"Este o performanta incredibila pentru Camil si pentru Romania. Dupa ce a castigat titlul la centuri albe, Camil a reusit sa se impuna si la centuri albastre, in chiar primul an de participare. Sunt luptatori care stau 4-5 ani la centura albastra, dar Camil a reusit sa ii invinga pe toti! Speram sa mai aducem si alte medalii pana la sfarsit", a declarat pentru kombat.ro Tudor Mihaita, antrenorul clubului Absoluto BJJ.

Pe langa medaliile de aur, sportivii nostri au mai reusit un argint la categoria semi-grea centuri maro prin Tudor Mihaita,  antrenorul principal de la Absoluto Jiu Jitsu, un argint la categoria pana centuri violet prin Stanciu Gheorghe de la Absoluto, si un bronz la categoria +100kg centuri albe prin Florin Cernat de la Soul FIghters.

De notat este si prestatia lui Stefan Coritoru, sportiv roman care traieste si se pregateste in Italia si care a concurat pentru echipa Clan Italica, reusind clasarea pe locul doi la categoria semi-grea in competitia dedicata centurilor albastre seniori.

Victor Corobea - www.natiuneamma.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA