Natiunea MMA

Dzhabar Askerov castiga prin KO in gala Night of Mayhem 5 din Australia
17/09/2012

Dzhabar Askerov nu a mai luptat din 7 iunie, iar pentru un sportiva care este in general foarte activ la nivel competitional, acest lucru este o exceptie. El a declarat de curand ca "innebuneste" daca nu lupta vreme de cateva saptamani.

Sambata seara, in Australia, el a revenit in cele din urma in ring.

La gala Night of Mayhem 5 din Melbourne, Australia, el l-a intalnit pe Michael "300" Demetriou. Askerov a plecat acasa cu victoria, dupa un KO reusit chiar in prima runda a intalnirii, o reusita foarte frumoasa daca tinem cont de faptul ca Demetriou l-a fortat de curand pe Saiyok Pumphanmuang sa duca meciul pana la capat si s-a dovedit un adversar redutabil si pentru Steve Moxon.

Pentru Askerov, perioada urmatoare se anuntat a fi una foarte incarcata, cu lupte programate impotriva unor adversari de top ca Yoshihiro Sato, Mohammed El Mir si chiar Andy Souwer la inceputul lui 2013.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA