Natiunea MMA

Dzhabar Askerov castiga pentru a treia oara in mai putin de o luna, de data asta la Tatneft Cup
06/04/2012

Ultima gala de calificare a Tatneft Cup a avut loc in Kazan, Rusia aseara. Participantii s-au luptat pentru ultimul loc ramas liber in sferturile de finala, dupa ce in galele anterioare mai multi sportiv valorosi au reusit sa treaca mai departe.

La -70kg, Dzhabar Askerov l-a facut KO pe Antoine Mandela in cea de-a doua runda a confruntarii, intrand astfel in runda urmatoare. A fost a treia reusita a lui Askerov in mai putin de 30 de zile, dupa ce l-a invins pe Jeremy Sportoucch pe 8 martie si a trecut de Maxim Vorovsky pe 23 martie. El a castigat Tatneft Cup in ultimii doi ani, si este si acum marele favorit la victorie.

Hicham el Gaoui, de la categoria semi-grea, a trecut de inlocuitorul de ultim moment al lui Dario Kadic, Konstantin Gorokhov. Victoria a venit intre runda a doua si a treia dupa ce Konstantin nu a mai revenit la lupta pentru ultima runda.

Rezultatele finale ale galei sunt:

70kg: Maxim Smirnov l-a invins pe Ravy Brunow prin extra round decision.

70kg: Dzhabar Askerov l-a invins pe Antoine Mandela prin KO in Round 2.

80kg: Samir El Mansouri l-a invins pe Parinya prin extra round decision.

80kg: Hicham El Gaoui l-a invins pe Konstantin Gorokhov prin TKO (Corner Stoppage) Round 2.

80kg+: Martynas Knyzelis l-a invins pe Alexander Volobuev prin extra round decision.

80kg+: Saulo Cavalari l-a invins pe Andrey Shmakov prin KO.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA