Natiunea MMA

Dzhabar Askerov a fost eliminat din Turneul Dragonilor al Fight Code;Miodrag Olar ii poate lua locul
05/09/2011

Dzhabar Askerov a fost eliminat de pe fight-cardul Turneului Dragonilor, organizat de promotia Fight Code. Eliminarea kick-boxerul rus e o surpriza neplacuta pentru fanii acestui sport, si este probabil motivata de intentia acestuia de a lupta intr-o gala din Suedia, in luna noiembrie.

Akerov urmeaza sa lupte cu Chahid Oulad el Hadj in gala Rumble of the Kings din Stockholm, pe 26 noiembrie. Aceasta gala e prea aproape de Finala Turneului Dragonilor, planificata de Fight Code pentru luna decembrie, iar organizatia a cerut luptatorilor angrenati in acest turneu sa nu lupte cu cel putin patru saptamani inainte.

Promotia nu a desemnat inca un inlocuitor pentru Dzhabar in Final 8, dar se pare ca acesta va fi ales dintre luptatorii eliminati in prima runda. Ar fi o surpriza foarte placuta pentru noi daca organizatorii decid sa ii mai dea o sansa lui Miodrag Olar, invins in Final 16 de catre Armen Petrosyan.

Daca structura turneului nu se schimba, inlocuitorul lui il va intalni pe Abdallah Mabel, care a ajuns in Final 8 cu un knockout in fata lui Vladimir Shulyak.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA