Natiunea MMA

Dynamite!!2010 incepe sa prinda contur - putem vedea cel putin doua lupte pentru titlu
20/11/2010

www.cagepotatoe.com

Desi promotia japoneza Fighting and Entertainemnt Group nu a anuntat oficial inca nici o lupta din gala Dynamite!!2010, ce va avea loc in Ajunul Anului Nou in Saiatama, Japonia, disctuii si zvonuri despre editia din acest an au inceput sa apara deja. Si se pare ca s-ar putea sa vedem cel putin doua lupte pentru titlu.

K-1 a anuntat azi ca Bibiano Fernandes, campionul categoriei pana a DREAM va lupta cu Hiroyuki Takaya pe fight-cardul Dynamite, intr-o confruntare de cinci runde in care brazilianul isi va pune la bataie centura de campion.

Tatame.com, site-ul de specialitate din Brazilia a scris ca Marlon Sandro, campionul categoriei pana a Sengoku se afla in negocieri pentru a isi apara si el centura in fata lui Hatsu Hioki in aceeasi gala. Sandro a spus ca nu a acceptat decat verbal acest lucru, si ca actele oficiale nu au fost inca intocmite.

Pe de alta parte, e deja cunoscut faptul ca starul categoriei semi-grele a DREAM, Gegard Mousasi este in discutii pentru a isi face debutul in K-1. Au aparut noutati cum ca el ar putea sa il infrunte pe veteranul Jerome Le Banner, dar din nou nu sunt decat supozitii in acest moment. Ramane de vazut cate din acestea se transforma in realitate.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA