Natiunea MMA

Dupa retragerea din World Series of Fighting 3, Tyrone Spong lupta in gala GLORY 9
08/05/2013Tyrone Spong, luptator de kickboxing si de MMA a fost asteptat sa apara in cadrul co-main eventului World Series of Fighting 3 impotriva lui Angel Deanda pe data de 14 Iunie, dar a ales sa se retraga de pe acest card motivand ca nu are timp suficient de pregatire pentru cea de-a doua lupta a sa din MMA.

Totusi il vom putea vedea pe Tyrone in actiune in cadrul turneului GLORY 9: New York din data de 22 Iunie ce va avea loc in Hammerstein Ballroom din Manhattan Center.

“Suntem foarte mandri ca il putem include pe Tyrone in acest eveniment istoric GLORY, primul campionat din U.S, ce va determina cel mai rezistent luptator din punct de vedere fizic si mental al categoriei semi grea”, a declarat CEO-ul GLORY Sports International Andrew Whitaker.

“Performantele recente ale lui Tyrone l-au facut sa se diferentieze de toti ceilalti luptatori de arte martiale mixte din lume, avand posibilitatea de a aduce acest sport pe cele mai inalte culmi.”, a continuat Whitaker. “Deci suntem nerabdatori sa ii vedem evolutia impotriva celorlalti luptatori din turneu.”

Spong a avut debutul in MMA in cadrul WSOF 1 din Noiembrie 2012, castigand cu knockout in prima runda in fata lui Travis Bartnett. El are de gand sa concureze atat in MMA cat si in kickboxing, urmand sa isi faca debutul si in box in viitorul apropiat.

Ultima sa lupta oficiala in kickbox a avut loc pe 23 Martie in cadrul GLORY 5: Londra impotriva legendarului Remy Bonjasky. Rezultatul luptei a fost o victorie a lui Tyrone in runda secunda, prin KO.

Inca nu se stie cu exactitate data viitoarei lupte, dar ce stim cu siguranta este ca va ramane sub bannerul WSOF.


Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA