Natiunea MMA

Dupa infrangerea controversata in fata lui Condit, Diaz vrea sa plece din MMA; White nu crede asta
06/02/2012

La conferinta de presa de dupa gala UFC 143 de sambata seara, in urma unei decizii controversate in cazul lupei cu Carlos Condit pentru titlul interim al categoriei semi-mijlocii, Nick Diaz a anuntat ca vrea sa se retraga din artele martiale mixte.

Un sportiv complet, participant la numeroase probe de anduranta si maraton, ca si in lupe de box profesionist, Nick e considerat de multa lume drept unul dintre cei mai buni semi-mijlocii din lume si principalul pretendent la titlul acestei divizii, detinut de multa vreme de catre Georges St Pierre. Reactia sa, oarecum motivata de faptul ca in opinia sa decizia arbitrilor judecatori nu a fost una corecta, a surprinsa insa in mod neplacut pe multa lume. Dana White insa nu e unul dintre acestia.

"Stiti ceva, baiatul asta a facut cu noi o gramada de bani" a raspuns Dana unei intrebari referitoare la Diaz. "Daca nu vrea sa mai faca lucrul asta in continuare, se poate retrage. Dar de ce? E in floarea varstei. Daca mai lupta cativa ani va avea destui bani sa isi traiasca linistit restul vietii."

"Nu se stie niciodata. Cu Nick Diaz nu poti sa fi sigur de nimic. Cred ca e doar suparat in acest moment. Odata ce se linisteste, Nick e un luptator, si sunt sigur ca va lua decizia corecta pentru el."

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA