Natiunea MMA

Dupa esuarea negocierilor cu UFC, campionul DREAM Bibiano Fernandes semneaza cu ONE FC
27/06/2012

La scurt timp dupa ce organizatia DREAM a fost nevoita sa isi inceteze activitatea, UFC a facut publice acordul verbal pe care il avea cu campionul promotiei japoneze, Bibiano Fernandes. Ba mai mult, el fusese programat sa lupte la UFC 149. La scurt timp dupa asta, au inceput sa apara informatii contradictorii ca el ar fost scos de pe fight-cardul galei respective, deoarece nu semnase un contract scris.

Bibiano declarase atunci ca negocierile cu UFC au esuat pentru ca nu s-a putut ajunge la un compromis in mai multe privinte. La sucurt timp, in cercurile internationale de MMA s-a facut simtit interesul organizatiei asiatice ONE FC pentru luptatorul brazilian, si chiar ca a inaintat o oferta buna din punct de vedere financiar.

Decizie finala a lui Fernandes nu a fost una grea, iar sportivul a ales sa semneze cu ONE FC. si sa isi faca debutul pentru aceasta in gala care va avea loc in Manila, in luna august. Nu se stie inca nimic despre posibilul sau adversar, dar mai multi campioni ai organizatiei URCC sunt asteptati sa apara pe acelasi fight-card, ce il va avea drept cap de afis pe Shinya Aoki.

Fernandes are un palmares de 11-3 si e considerat de toata lumea drept cel mai bun luptator de categoriei cocos care nu se afla sub contract cu Zuffa LLC, compania mama a UFC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA