Natiunea MMA

Dupa ce isi reziliaza contractul cu Sengoku, "Pee-Wee" Herman semneaza cu UFC
16/02/2011

Dave "Pee Wee" Herman a primit acceptul promotiei japoneze Sengoku de reziliere a contractului dintre ei si se pare ca a semnat deja o alta intelegere cu cea mai mapre organizatie de MMA din lume, UFC.

Managerul lui Herman, Shu Hirata, a confirmat plecarea sportivului sau din Sengoku, si deja au aparut rapoarte ca acesta ar urma sa lupte deja in Octogon la UFC 131 impotriva lui Rob Broughton pe 11 iunie la Rogers Arena in Vancouver, British Columbia, Canada.

Cu un palmares impresionant de 20-2, cu 19 dintre victorii reusite prin KO sau submisie, Herman este considerat de ceva vreme unul dintre cei mai cautati luptatori de categoriei grea din lume. Pe langa Sengoku, el a mai luptata in EliteXC si Bellator Fighting Chamoionship. Herman a avut o disputa legala cu Bellator in mare parte a lui 2010, dar in cele din urma revenit in cusca lor si a reusit o victorie prin submisie in fata polonezului Michal Kita in luna septembrie.

El a luptat ultima data in gala Sengoku "Soul of Fight" din 30 decembrie, cand a castigat o decizie unanima in fata veteranului PRIDE Yoshihiro "Kiss" Nakao. El are la activ victorii in fata lui Don Frye, ROn Waterman si Jim York.

Sursa - www.sherdog.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA