Natiunea MMA

Duelul colosilor in Main Eventul galei SuperKombat World Grand Prix Botosani
24/09/2013Românii Ionuţ Atodiresei, Andrei Stoica, Cristian Ristea, Dănuţ Hurduc şi Benjamin Adegbuyi se vor număra printre cei 14 sportivi din 9 ţări care vor lupta sâmbătă, la Botoşani, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix, care va fi transmisă în direct în peste 80 de ţări de pe 5 continente, inclusiv în America de Nord.

“Pentru că suntem în căutarea unei noi generaţii de eroi, am decis să facem un mix între sportivii descoperiţi la ultimele gale New Heroes, cum sunt Ristea, Hurduc şi Marshall, dar şi cei deja foarte cunoscuţi pe plan internaţional. În total, vom avea 14 luptători din 9 ţări”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

În turneul piramidal, vor fi prezenţi patru sportivi din tot atâtea continente, învingătorul urmând să se califice pentru Superkombat Final Elimination de pe 9 noiembrie. Toţi cei 5 români care au fost anunţaţi pe card vor avea super-fight-uri, Benjamin Adegbuyi urmând să lupte în main-event întrun veritabil duel al coloşilor. Unul dintre cei mai înalţi luptători din Superkombat, Adegbuyi (1,96 m) îl va înfrunta pe olandezul Reamon Welboren (2,03 m).

“Am urmărit meciurile lui, este foarte periculos, datorită alonjei superioare, dar şi a faptului că este foarte puternic. L-a învins de două ori pe surinamezul Jairzinho Rozenstruik, cel în faţa căruia eu am pierdut acum doi ani. Welboren nu a pierdut niciodată prin KO, sper ca acum să avem parte de o premieră”, a spus Adegbuyi, care revine în ring după ce la mijlocul lui august l-a învins pe vicecampionul mondial K-1 Ismael Londt.

Gala Superkombat World Grand Prix III Botoşani va începe sâmbătă, de la ora 22:00, şi va fi transmisă în direct în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport, în 80 de ţări din Europa, nordul Africii, Asia şi Australia, în timp ce Fight Now TV va transmite în Statele Unite ale Americii. De asemenea, fanii din afara zonei cu acoperire televizată vor putea urmări gala în sistem pay-per-view pe Epicentre.tv

Preţul general pentru bilete este de 30 de lei, iar acestea pot fi achiziţionate în sistem electronic de la magazinele Germanos, Vodafone şi Orange din toată ţara, inclusiv Botoşani, iar de miercuri şi de la casele Sălii Polivalente “Elisabeta Lipă”.

SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX III - BOTOŞANI

1.       Super-fight - categoria cruiser (91 kilograme)

Romy da Silva (Brazilia) vs Cristian Ristea (România)

2.       Semifinală 1 – categoria grea (+96 kilograme)

Leroy Johnson (USA) vs Giannis Stoforidis (Grecia)

3.       Semifinală 2 – categoria grea (+96 kilograme)

Gaetan Sautron (Insula Reunion / Franţa) vs Dangelo Marshall (Surinam)

4.       Super-fight – categoria super-cruiser (-91 kilograme)

Vinchenzo Calvin (Olanda) vs Dănuţ Hurduc (România)

5.       Super-fight – categoria super-cruiser (95 kilograme)

Dzenan Poturak (Bosnia şi Herţegovina) vs Andrei Stoica (România)

6.       Super-fight – categoria super uşoară (65 kilograme)

Calogero Palmieri (Italia) vs Ionuţ Atodiresei (România)

7.       Super-fight – categoria grea (+96 kilograme)

Reamon Welboren (Olanda) vs Benjamin Adegbuyi (România)

8.       Finala turneului

Câştigător semifinală 1 vs Câştigător semifinală

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA