Natiunea MMA

Duel pentru titlu de Martisor
10/01/2018


  Frankie Edgar beneficiaza de o sansa uriasa, probabil ultima, de a deveni campion UFC la categoria pana. El se va bate cu detinatorul titlului mondial, Max Holloway, in evenimentul principal al galei UFC 222, programata la T-Mobile Arena din Las Vegas, in data de 3 martie.
  Confruntarea trebuia sa aiba loc pe 2 decembrie anul trecut, la UFC 218 din Detroit, insa Edgar s-a ales cu o fractura a osului orbital in timpul unui antrenament, permitandu-i legendarului brazilian Jose Aldo sa devina challenger pentru centura categoriei. Acesta nu a avut nici o sansa in fata lui Holloway, care, prin KO-ul tehnic la pumni reusit, a ajuns la a douasprezecea victorie la rand in Octogon.
  De partea cealalta, fostul campion al categoriei usoara are doua succese consecutive (impotriva lui Jeremy Stephens si Yair Rodriguez). Desi asteapta cu nerabdare duelul cu Holloway, "The Answer" are motive sa se teama tinand cont ca a pierdut ultima oara in cusca tocmai in fata lui Jose Aldo.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA