Natiunea MMA

DrAgon Junior, un nou program pentru promovarea in randul copiilor, dezvoltat de Agon BJJ Bucuresti
10/05/2012

Este un program destinat copiilor, ce cuprinde lectii mixte de Karate, Jiu jitsu si principii de Autoaparare urbana. Programul are  scopul unei dezvoltari armonioase din punct de vedere fizic si psihic a copilului, dar si pregatirea acestuia pentru eventualele momente tensionate din viata.

Pe langa tehnicile specifice de arte martiale, Programul DrAgon Junior va cuprinde sesiuni de stretching, antrenamente de dezvoltarea fortei fizice in functie de varsta copilului si consultanta in ceea ce priveste alimentatia.

Initiatorii si coordonatorii programului sunt sportivi de performanta cu rezultate in domeniu iar de profesie sunt kinetoterapeuti.

Programul  se desfasoara pe durata a trei luni, de trei ori pe saptamana si este coordonat de Instructori  consacrati in domeniu cu studii superioare in  kinetologie medicala, nutritie si modelare corporala.

Programul de desfasurare a antrenamentelor este urmatorul:

Luni, miercuri si vineri de la orele: 17:30 la 18:30

Pentru inscrieri sunati la nr: 0724204245

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA