Natiunea MMA

Douglas Lima vs Rick Hawn pentru titlul vacant de la semimijlocie in gala Bellator 117
23/01/2014Castigatorii turneului Bellator MMA Douglas Lima si Rick Hawn se vor lupta pentru titlul categoriei semimijlocii in cadrul galei cu numarul 117 din istoria organizatiei.

Oficialii au anuntat marti aceasta confruntare, care va fi cap de afis pentru evenimentul din 18 Aprilie ce va avea loc la Mid-America Center din Council Bluffs, Iowa. Main card-ul evenimentului va fi difuzat live pe Spike TV, iar  cardul preliminar va putea fi vizionat on-line pe Spike.com.

Titlul Bellator de la categoria semimijlocie a devenit vacant in Noiembrie. Dublul castigator al turneului, Lima, a fost infrant o singura data in cele 14 lupte avute, suferind o infrangere la decizie in 2012. Dupa aceea, a avut 4 victorii consecutive, infrangandu-l pe Michail Tsarev, Bryan Baker si Ben Saunders, castigand astfel titlul Sezonului 8.

Hawn si-a inceput cariera in Bellator la categoria mijlocie, dar a continuat la categoria usoara in urma finalei Sezonului 4. Acesta i-a mai infrant pe Michael Chandler, Herman Terrado, Brent Weedman  inainte de a castiga confruntarea cu Ron Keslar, in urma careia a obtinut dreptul de a candida pentru titlul vacant.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA