Natiunea MMA

Doua noi nume mari pe lista luptatorilor sub contract cu Bellator MMA
22/07/2014Numirea lui Scott Coker in fruntea celei de-a doua organizatii de MMA din Statele Unite incepe deja sa produca efecte, cel putin la capitolul imagine.

Veteranul UFC si Strikeforce, Paul Daley ca si legendarul luptator olandez Melvin Manhoef au semnat contracte de colaborarea cu Bellator MMA. Anuntul a fost facut ieri de chiar nou numitul presedinte al promotiei.

"Am mai spus lucrul asta si in trecut, si o spun din nou. Vrem ca Bellator sa devina nu doar o destinatie pentru luptatori de top din intreaga lume, dar si un loc in care fanii sa gaseasca cele mai interesante lupte din acest sport" a scris Coker in comunicatul de presa. "Atat Paul cat si Melvin aduc un nou nivel de spectaculozitate pe fight-cardurile noastre, si abia astept sa ii vad in cusca Bellator, iar acesta e doar inceputul."

Daley a mai luptat o data in Bellator, cand l-a invins prin TKO pe Rudy Bears in 2012. Contractul sau a fost insa anulat dupa ce problemele legale pe care le avea in tara sa natala, Anglia, nu i-au mai permis sa primeasca o viza de America. El are un palmares de 4-1 de la plecarea din Bellator, cu toate victoriile obtinute prin KO sau TKO.

Manhoef (28-11-1) a concurat ultima data in ringul de kickbox al GLORY, in cadrul turneului Last Man Standing, unde a fost invins in chiar prima runda de catre belgianul Filip Verlinden. In varsta de 38 de ani, sportivul olandez a luptat ultima data intr-o confruntare pe reguli de MMA in luna aprilie, cand l-a invins prin TKO in primul minut pe Evangelista Santos. Melvin a luptat in marea majoritatea a promotiilor de top din artele martiale profesioniste moderne, incepand de la K-1, DREAM, Strikefor, ONE FC si pana la KSW din Polonia. Conform aceleiasi declaratii de presa, el urmeaza sa concureze la categoria mijlocie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA